Landstede Groep

Landstede Groep wint MBOin2030 Challenge over ‘Veranderende taken en rollen van de mbo-docent’

07 maart 2024

Namens de Landstede Groep hebben Karin Messelink en Tom Schurink een ontwikkelbudget van €25.000,- in ontvangst genomen.

‘Mooie inbreng van nieuwe generatie’ door samenwerking mbo- studenten Landstede Groep en Veiligheidsregio IJsselland

06 februari 2024

Mbo-studenten van Landstede MBO en mbo Menso Alting Zwolle werkten de afgelopen maanden aan opdrachten van Veiligheidsregio IJsselland.

Anne-Jur Borg nieuwe directeur mbo Menso Alting Zwolle

01 februari 2024

Op 1 mei 2024 start Anne-Jur Borg als directeur bij mbo Menso Alting Zwolle. Hij volgt daarmee Bert Veuger op, die directeur is geworden van het Start College, eveneens in Zwolle.

Feest! 15-jarig bestaan

20 december 2023

Feest bij ons aan de Fuchsiastraat in Zwolle.

mbo Menso Alting Zwolle bestaat 15 jaar

18 september 2023

Na een start van Menso Alting in Zwolle waarin getwijfeld werd over het bestaansrecht viert de school dit jaar haar 15 jarig jubileum!

Student Lars Aikema verkozen tot ‘mbo-studentondernemer van 2023 Regio Zwolle’

15 juni 2023

Als iemand verstand heeft van feest vieren, is het studentondernemer Lars Aikema wel, met zijn bedrijf PartyHuren. De tweedejaars student Junior Accountmanager op mbo Menso Alting heeft nu volop reden om zelf feest te vieren. Deze week heeft de vakjury van het kennisplatform INN’regio Zwolle hem verkozen tot ‘Mbo-studentondernemer van het jaar 2023 Regio Zwolle’. Lars is er heel blij mee. ‘Deze prijs biedt me een geweldige mogelijkheid om mijn werkgebied tot deze regio uit te breiden.’

Alumni borrel

08 mei 2023

Feest! Komend schooljaar bestaat mbo Menso Alting 15 jaar. Ter ere daarvan nodigen we alle oud-studenten en oud-collega's uit voor onze Alumniborrel op 15 juni.

Goud voor Lars Aikema bij NK Skills Heroes

31 maart 2023

Harderwijker Lars Aikema student van mbo Menso Alting in Zwolle, mag zich sinds afgelopen weekend de beste mbo-student Verkoopspecialist van Nederland noemen. Hij won tijdens de NK beroepenwedstrijd Skills The Finals een gouden medaille in de categorie Verkoopspecialist. Tijdens het tweedaagse evenement op 23 en 24 maart van WorldSkills Netherlands in de RAI in Amsterdam hebben honderden vmbo-leerlingen en mbo-studenten gestreden om de prestigieuze titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied.

Kerstviering 2022

22 december 2022

Onze kerstviering met onze studenten en collega's om het einde van het jaar en de kersttijd in te luiden had het thema Licht dit jaar. 

Samenwerking mbo Menso Alting en Greijdanus bekrachtigd

08 december 2022

​​​​​​​Een mooie samenwerking tussen mbo Menso Alting Zwolle en Greijdanus is deze week bekrachtigd. Theo Rietkerk en Ton Siebens, de bestuurders van beide scholen hebben hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst voor de doorlopend en geïntegreerde leerroute

Pagina 1 van 2