Steenhuis schenkt nieuwe piano

Er staat weer een nieuwe piano in het trappenhuis. De piano die er stond was niet helemaal meer zuiver van toon en zorgde soms voor wat kromme tenen en pijnlijke trommelvliezen. De nieuwe piano is een geschenk van H. P. Steenhuis aan onze school.

Studenten en bedrijfsleven bedanken Kamerlid voor inzet praktijkleren

Tweede Kamerlid Anne Kuik (CDA) is vanmiddag op bezoek bij Quantiparts in Zwolle. Tijdens dit bezoek werd zij bedankt voor haar inzet om ook in 2019 subsidie te blijven verstrekken voor goede begeleiding naar werk bij het praktijkleren. Quantiparts is een leerwerkbedrijf dat internationaal actief is. Onder meer in de ondersteuning en levering van Classic Wärtsilä motoren voor de scheepvaart en industrie.

Afspraken over schoolkosten

Deze week werd er in de media volop gepubliceerd over schoolkosten. De MBO Raad heeft met OCW en de JOB in een ‘servicedocument schoolkosten’ afspraken vastgelegd. Ton Heerts, voorzitter MBO Raad: “De afspraken maken helder wie – student of school - waarvoor verantwoordelijkheid is. De scholen maken op basis van dit document met de studentenraad komend studiejaar afspraken, die per opleiding per studiejaar 2019-2020 ingaan.”

MBO Bruisdag

Theateracts, modeshows, quizzen en muziek vullen het programma van de MBO Bruisdag op woensdag 05 september 2018.

Toon meer nieuws