NIEUW! Onze brochure 2019-2020

Op het mbo heb je volop mogelijkheden om aan je ontwikkeling te werken

Wie wordt de landelijke mbo-ambassadeur van het jaar? Op maandag 19 november weten we wie van de 42 afgevaardigde mbo-ambassadeurs met deze titel gaat strijken. Eén van hen is de 17-jarige Linde Schaeffer, die de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen volgt bij mbo Menso Alting in Zwolle. Linde haalt alles uit haar mbo-bestaan. Behalve dat ze de mbo-ambassadeur van haar school werd, deed ze mee aan het excellentieprogramma van Landstede MBO en mbo Menso Alting. Ook maakt ze deel uit van de Studentenraad.

Steenhuis schenkt nieuwe piano

Er staat weer een nieuwe piano in het trappenhuis. De piano die er stond was niet helemaal meer zuiver van toon en zorgde soms voor wat kromme tenen en pijnlijke trommelvliezen. De nieuwe piano is een geschenk van H. P. Steenhuis aan onze school.

Studenten en bedrijfsleven bedanken Kamerlid voor inzet praktijkleren

Tweede Kamerlid Anne Kuik (CDA) is vanmiddag op bezoek bij Quantiparts in Zwolle. Tijdens dit bezoek werd zij bedankt voor haar inzet om ook in 2019 subsidie te blijven verstrekken voor goede begeleiding naar werk bij het praktijkleren. Quantiparts is een leerwerkbedrijf dat internationaal actief is. Onder meer in de ondersteuning en levering van Classic Wärtsilä motoren voor de scheepvaart en industrie.

Toon meer nieuws