Online Open Huis

Een vervolgopleiding kiezen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar ons online Open Huis!

Online Open Huis

Een vervolgopleiding kiezen? Kom dan naar ons online Open Huis! Of je nu niet weet waar je moet beginnen, je al aan het oriënteren bent of meer informatie wil over de opleiding die je leuk lijkt!

 Normaal houden wij het Open Huis bij ons op school, maar door corona kan dat nu helaas niet. Toch willen we je graag helpen bij je studiekeuze en daarom komt er een online editie. Voor al onze sectoren  organiseren we digitale bijeenkomsten. Check de kalender voor het eerstvolgende moment. Zo kun je 'coronaproof' de sfeer proeven. Gewoon thuis, samen met je ouders / verzorgers of alleen.

Dit gaan we doen
Of zo’n online Open Huis net zo leuk is? Zeker!

  • Docenten en studenten komen langs. Ze vertellen over de opleidingen en delen hun ervaringen.
  • We hebben een video gemaakt waarin we onze school laten zien. Op die manier kun je toch even binnenkijken om de sfeer op onze school te proeven.
  • Vragen stellen kan via de chat. Zo krijg je alle info die je nodig hebt.

Meld je aan
Wanneer je onderstaand formulier invult, zetten wij je op de gastenlijst voor het online Open Huis. In de week vóór het online Open Huis sturen we je het programma, zodat je precies weet wanneer de bijeenkomst van jouw favoriete sector plaatsvindt. Ook ontvang je dan een link om naar de bijeenkomst toe te gaan. (Die link is alleen geldig op het exacte tijdstip van de bijeenkomst, omdat het live is).

Een op een gesprek aanvragen
Wil je meer weten vanwege een bijzondere situatie? Dan kun je een één-op-één-gesprek aanvragen.


Meld je hier aan!
Wanneer je je aanmeldt, zetten wij je op de gastenlijst voor het online Open Huis. Dan ontvang  je van ons een uitnodiging om je voor een specifieke bijeenkomst aan te melden in de week voorafgaand aan het online Open Huis.