Open Huis

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, gaat het Open Huis en de Informatiemarkt niet door. Wij volgen daarmee het advies op van het RIVM om evenementen met meer dan 100 mensen niet door te laten gaan.

We snappen dat je best veel vragen hebt over een opleiding. We zitten daarom voor je klaar! Laat nu je gegevens in dit formulier achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op dit moment zijn we ook nog aan het nadenken over een alternatief. We houden je op de hoogte!

Heb je nu al vragen?

Bel met ons op (088) 850 87 75 of mail naar info@mensoalting.net


Bij Menso Alting bieden we uiteenlopende opleidingen aan in de volgende branches: Zorg & Welzijn, Onderwijs & Opvoeding, Dienstverlening, Handel & Commercie en Office & Management.

Weet je al welke opleiding je wilt volgen? Heb je vragen over een specifieke opleiding of wil je meer weten over Menso Alting? Kom dan naar een van onze Informatiemarkten! Proef de sfeer en ga in gesprek met docenten en studenten. Na deze avond heb je een beeld bij studeren op Menso Alting en weet je alles over onze opleidingen. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Meld je alvast aan om langs te komen. Je kunt je alleen aanmelden voor het eerstvolgende Open Huis of informatiemarkt. Na die datum kun je je voor de volgende aanmelden.

Zien we je op een van onze Open Huizen of een informatiemarkt aan de Fuchsiastraat 1 te Zwolle?