Landstede Groep

Lustrumviering Vakman Ondernemer; alle lof voor unieke samenwerking

19 juni 2024

De opleiding Vakman Ondernemer bestaat vijf jaar. Reden voor een feestje op de locatie by Brainz, waar de opleiding is gevestigd.

Op dinsdag 18 juni kwamen oud-en huidige studenten, docenten, teamleiders, directies, ondernemers uit de regio en andere samenwerkingspartners bijeen om samen met de docenten van het eerste uur; Rob Boerma van Deltion College en Keimpe Dokter van mbo Menso Alting/ Landstede MBO, dit lustrum te vieren.

Fouten maken mag
De beide docenten hebben in de afgelopen vijf jaar zo’n 150 studenten begeleid tijdens hun weg naar het ondernemerschap. Van de (oud)-studenten kwam alle lof naar voren voor dit tweetal die op een geheel eigen wijze, de ondernemers in spé, begeleidt. Van ‘fouten maken mag dan ga je maar op je bek, daar leer je van!’ tot ‘zorg dat je focus aanbrengt’, de oud-studenten gaven aan dat zij door de bezielende begeleiding van de twee samenwerkende docenten, zo ver zijn gekomen op de weg naar succes.

Tijdens de viering werd de film gedraaid die door een oud-student is gemaakt en werd door de beide docenten teruggekeken op de unieke samenwerking van drie mbo’s.