Landstede Groep

Assistant Business Services

Office & Management

Het beroep

Lijkt het jou gaaf om het visitekaartje en de helpende hand van een bedrijf te zijn? 

In dit beroep ondersteun jij het kantoor of bedrijf bij de administratie en het klantencontact. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s, bezoekers, klanten en opdrachtgevers. Daarnaast verzorg je de administratie en ben jij bezig met postverwerking, e-mail, telefoneren, archiveren en de financiën. Je kunt gaan werken op een kantoor, bij een administratieve afdeling en de receptie van een bedrijf. 

Iets voor jou?

  • Ondersteun jij graag je collega's?
  • Ben je gemakkelijk in de omgang, klantvriendelijk en representatief?
  • Vind jij het leuk om dingen te regelen?

Meld je dan aan voor deze opleiding!

De opleiding

Je gaat je tijdens deze opleiding ontwikkelen op drie terreinen: 

  • Je leert over receptiewerkzaamheden. Denk hierbij aan het gastvrij ontvangen en te woord staan van bezoekers en klanten. Je beantwoordt hun vragen en geeft informatie. Daarnaast heb je via de telefoon en e-mail contact met klanten.  
  • Je leert over administratieve werkzaamheden. Je leert over het controleren en archiveren van dossiers en gegevens. Aan de hand van deze gegevens informeer je jouw opdrachtgever. 
  • Je leert over facilitaire en logistieke werkzaamheden. Dat heeft te maken met het gereed maken van ruimtes, mediafaciliteiten, voorraadbeheer en klein onderhoud in gebouwen.  

In deze opleiding doe je in de praktijk veel ervaring op. Je loopt het hele jaar stage en je wordt veel begeleid en beoordeeld in de praktijk. 

BOL

Bij ons volg je de meeste opleidingen via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Je gaat dagelijks naar school en je doet praktijkervaring op tijdens je stage bij een erkend leerbedrijf.

Aanmelden

Lijkt dit je een leuke opleiding, klik dan op de knop aanmelden voor de opleiding om je aan te melden.  Wij maken gebruik van CAMBO voor het aanmelden voor je opleiding. Dat gaat heel handig via je DigiD. Heb je die nog niet, vraag die dan eerst aan. Daarnaast kun je bij ons je het hele jaar door aanmelden voor een opleiding, ook al staat dat niet in CAMBO. Wil jij op een ander moment instromen dan daar vermeld staat, neem dan contact met ons op via info@mensoalting.net dan bekijken we wat er voor jou mogelijk is!

Kans op werk

Na je opleiding heb je in de regio Zwolle een bepaalde kans op werk. Op de site www.kansopwerk.nl krijg je zicht op je kansen op de huidige arbeidsmarkt. Het is een momentopname. De kansen kunnen over een paar jaar anders zijn, zowel in positieve als in negatieve zin.

Andere opleidingen in deze richting

Filters
Sector
Leerweg
Niveau
{{item.name}}
Leerweg {{getLeerwegen(item)}} | Niveau {{getNiveaus(item)}}

Er zijn geen opleidingen gevonden die aan de gekozen filters voldoen.