Landstede Groep

Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Dienstverlening

Het beroep

Lijkt het jou gaaf dat alles in en rondom een gebouw op rolletjes loopt, dankzij jouw inzet? 

In dit beroep ben jij van alle markten thuis. Jij voert dienstverlenende werkzaamheden uit, waarbij je verantwoordelijk bent voor veel verschillende taken. Je houdt je bezig met alles in en om gebouwen, zoals onderhoud, ruimtes inrichten, voorraad beheren en nog veel meer taken. Je kunt bijvoorbeeld werken in het onderhoudsteam van een vakantiepark, bij een grote cateraar, in de evenementensector of als conciërge bij een school of zorginstelling. 

Iets voor jou?

  • Sta je graag voor anderen klaar?
  • Ben je klantgericht, flexibel en houd je het overzicht?
  • Steek je graag je handen uit de mouwen?

Dan ben je op de juiste plek in de dienstverlening! Meld je aan voor de opleiding en kom kennismaken!

De opleiding

Je gaat je tijdens deze opleiding ontwikkelen op drie terreinen: 

  • Je leert over het beheren van gebouwen. Je leert over onderhoud, schoonmaak, veiligheid en reparaties in en rondom een gebouw. 
  • Je leert over cateringwerkzaamheden. Denk hierbij aan het klaarzetten van buffetten, inrichten van ruimtes, bedienen van mensen en het vers houden van producten. 
  • Je leert over logistieke werkzaamheden. Dat gaat over postverwerking, (interne) verhuizingen, voorraadbeheer, transport, opslag en afvalverwerking. 

In deze opleiding doe je in de praktijk veel ervaring op. Je loopt het hele jaar stage en je wordt veel begeleid en beoordeeld in de praktijk. 

BOL

Deze opleiding volg je via de beroeps opleidende leerweg (BOL). Je gaat dagelijks naar school en je doet praktijkervaring op tijdens je stage bij een erkend leerbedrijf.

Aanmelden

Lijkt dit je een leuke opleiding, klik dan op de knop aanmelden voor de opleiding om je aan te melden.  Wij maken gebruik van CAMBO voor het aanmelden voor je opleiding. Dat gaat heel handig via je DigiD. Heb je die nog niet, vraag die dan eerst aan. Daarnaast kun je bij ons je het hele jaar door aanmelden voor een opleiding, ook al staat dat niet in CAMBO. Wil jij op een ander moment instromen dan daar vermeld staat, neem dan contact met ons op via info@mensoalting.net dan bekijken we wat er voor jou mogelijk is!

Kans op werk

Na je opleiding heb je in de regio Zwolle een bepaalde kans op werk. Op de site www.kiesmbo.nl krijg je zicht op je kansen op de huidige arbeidsmarkt. Het is een momentopname. De kansen kunnen over een paar jaar anders zijn, zowel in positieve als in negatieve zin.

Andere opleidingen in deze richting

Filters
Sector
Leerweg
Niveau
{{item.name}}
Leerweg {{getLeerwegen(item)}} | Niveau {{getNiveaus(item)}}

Er zijn geen opleidingen gevonden die aan de gekozen filters voldoen.