Landstede Groep

mbo Menso Alting Zwolle bestaat 15 jaar

18 september 2023

Na een start van Menso Alting in Zwolle waarin getwijfeld werd over het bestaansrecht viert de school dit jaar haar 15 jarig jubileum!

Wij zijn blij dat wij dit schooljaar ons 15 jarig jubileum kunnen vieren!

Na prognoses dat de school amper 350 studenten zou opleveren zijn gepassioneerde onderwijsmensen in 2008 toch een christelijk mbo gestart in Zwolle. Nu 15 jaar later en meer dan 4000 studenten verder is mbo Menso Alting Zwolle een gevestigde onderwijsinstelling met jaarlijks 900 studenten. Van een pioniersschool naar gevestigde onderwijsinstelling is dit reden om feest te vieren!

Waar zit dat dan toch in?

Wij horen steeds weer dat onze begeleiding richting onze studenten heel persoonlijk is. Onze docenten staan met passie voor de klas om onze studenten helpen hun talenten te vinden en zich te ontwikkelen tot zelfbewuste professionals. De manier waarop wij uiting geven aan onze christelijke identiteit wordt zeker gewaardeerd. Zoals Arie Slob, de oud-minister,  al benoemde over mbo Menso Alting Zwolle: "dat doen we op onze eigen manier met 'open luiken' ". 

Wij zijn trots op onze school, een school waar je mag zijn wie je bent. Waar je leert reflecteren en waar je mag leren van je fouten. Een school waar we samen geloven in ontwikkeling, die duurzaam bouwt aan haar voortbestaan. 

In dit MAgazine lees je er alles over.

Magazine Mbo Menso Alting Zwolle 15 Jaar