Landstede Groep

Kick-off Skills Heroes; voorbereiden op kwalificaties

29 november 2022

Op donderdag 10 november vond de kick-off Skills Heroes plaats. De deelnemende studenten van Landstede MBO en mbo Menso Alting gaan de komende periode strijden om een plekje in de finale. Dit jaar is de finale op 23 en 24 maart in de RAI in Amsterdam. Maar voordat het zover is, vinden de kwalificatiewedstrijden plaats. De acht studenten met de hoogste score tijdens de kwalificatiewedstrijd kwalificeren zich voor de finale.

Tijdens de kick-off kregen de deelnemende studenten en hun begeleiders de benodigde informatie mee. Want wat kunnen ze allemaal verwachten? Inge van den Oever-Dechering, projectleider Skills Heroes, gaf een korte introductie met een aantal praktische zaken, liet een sfeerimpressie van Skills Heroes The Finals 2022 zien en gaf oud-deelnemers Lysan en Oscar het woord.

Lysan won vorig jaar de zilveren medaille in de vakrichting Beveiliger. Oscar nam ook deel aan de finale in de vakrichting Verpleegkunde. Zij hebben de deelnemende studenten van flink wat tips kunnen voorzien! "Twijfel niet aan wat je doet! Vertrouw op je eigen kennis. Je bent niks voor niks zo ver gekomen, dus elke stap die je zet is een succes!" Aldus Oscar.

Vervolgens gaf BrainBoost een korte training over persoonlijk profileren en werd de kick-off afgesloten met een heerlijk Italiaans diner. Benieuwd naar meer informatie over Skills Heroes? Lees het op hun website