Landstede Groep

Office & Management

Financieel administratieve beroepen


Mensen die werkzaam zijn in de financieel administratieve beroepen beheren en controleren de (financiële) administratie. Tijdens de opleiding leren studenten onregelmatigheden in de administratie te herkennen en op te lossen. Inkoopfacturen controleren, urenoverzicht bijhouden, verwerken van betalingen en declaraties… het hoort er allemaal bij.

  • Medewerker (financiële) administratie
  • Financieel administratief medewerker
  • Junior assistent-accountant

Projecten
Uw archief op orde? Onze studenten willen u graag van dienst zijn. Ook voor het inboeken van financiële gegevens, het opzetten en onderhouden van de financiële administratie voor (kleine) bedrijven of het opzetten van een projectadministratie, mag u een beroep doen op onze studenten.

Office en Management Support


Als medewerker secretariaat en receptie, office assistant of management assistant, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het werk op kantoor binnen de organisatie goed verloopt.

  • Medewerker secretariaat en receptie
  • Office assistant
  • Magagement assistant


Projecten
Onze studenten kunnen u ondersteunen bij alle werkzaamheden op het gebied van Office en Management. Voorbeelden van opdrachten zijn: archiveren, vergaderingen voorbereiden en notuleren, post verzorgen, mailing verzorgen, database opzetten, ondersteuning bij de organisatie van een evenement of het ontwikkelen van promotiemateriaal.

Opdracht gegevens

Vul hier de gewenste uitvoerdatum in
Contact/bedrijfsgegevens