Office & Management Support Specialist

De opleiding Office & Management Support Specialist was voorheen de opleiding Management Assistant. 

Het beroep

Als Office & Management Support Specialist ben je  de 'rechterhand' van een manager of directielid, zowel in kleine als grote organisaties. Je bent representatief, klantgericht, hebt cijfermatig inzicht en kan prioriteiten stellen. Daarnaast ben je integer en een spin in het web voor de organisatie.

Geen dag is hetzelfde. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de manager of de directeur goed kan werken. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij agendabeheer, het organiseren van zakenreizen, redigeren van teksten, notuleren van vergaderingen, de coördinatie van projecten en het controleren van financiële documenten.

Je ontwikkeld goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Iets voor jou?

• Werk je zelfstandig en ben je stressbestendig?
• Ben je zorgvuldig en houd je overzicht?
• Kun je goed organiseren?

Dan is de opleiding Office & Management Support Specialist iets voor jou!

De opleiding

Vakinhoudelijke lessen worden in deze studie afgewisseld met praktische oefeningen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, je ontdekt hierdoor wat je talenten zijn en leert die optimaal in te zetten.

De opleiding Office & Management Support Specialist is net zo afwisselend en veelzijdig als het beroep zelf. Zo leer je alles over vergaderen, organiseren, corporate communicatie en begroten en budgetteren. En natuurlijk nog veel meer. In de kantoortuin op Menso Alting oefen je met rollenspellen, zo word je klaargestoomd voor het echte werk.

Het is jouw taak ervoor te zorgen
dat de manager of directie goed kan werken


BOL

Deze opleiding volg je via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Je gaat dagelijks naar school en je doet praktijkervaring op tijdens je stage bij een erkend leerbedrijf.

Aanmelden

Lijkt dit je een leuke opleiding, klik dan op de oranje balk om je aan te melden. Klik dan op de oranje balk! Wij maken gebruik van CAMBO voor het aanmelden voor je opleiding. Dat gaat heel handig via je DigiD. Heb je die nog niet, vraag die dan eerst aan. Daarnaast kun je bij ons je het hele jaar door aanmelden voor een opleiding, ook al staat dat niet in CAMBO. Wil jij op een ander moment instromen dan daar vermeld staat, neem dan contact met ons op via info@mensoalting.net en dan bekijken we wat er voor jou mogelijk is!

Kans op werk

Na je opleiding heb je in de regio Zwolle een bepaalde kans op werk. Op de site www.kansopwerk.nl krijg je zicht op je kansen op de huidige arbeidsmarkt. Het is een momentopname. De kansen kunnen over een paar jaar anders zijn, zowel in positieve als in negatieve zin.

Toelatingseisen niveau 4

Je bent toelaatbaar als je beschikt over een van de volgende diploma’s/papieren:

• vmbo (kb, gl, tl)
• overgangsbewijs van havo of vwo klas 3 naar 4
• mbo niveau 2 of 3

Meelopen?

Wil je een dagdeel meelopen bij de opleiding van je keuze?