Ondernemer retail

Het beroep

Een ondernemer retail geeft leiding aan een zelfstandige onderneming. Bij het opstarten van een eigen onderneming komt veel kijken, zoals het opstellen van strategieën op het gebied van marketing, personeel en in- en verkoop. Ook is het een uitdaging om nieuwe klanten te bereiken en aan je te binden. Hoe doe je dat? En hoe behaal je goede omzetresultaten?

Deze opleiding stoomt je klaar voor het ondernemerschap. Je kunt ook aan het werk als leidinggevende in een winkel.

Iets voor jou?

  • Zie jij waar kansen liggen en ga je uitdagingen niet uit de weg?
  • Kun je goed zelfstandig werken en voel je je snel verantwoordelijk?
  • Maak je gemakkelijk contact met mensen en vind je het geven van goede service belangrijk?

Dan ben je een ondernemer in de dop! Ontwikkel je met deze opleiding tot professional.

De opleiding

Om je klantenkring uit te breiden is het slim om te netwerken met andere ondernemers. Je kunt veel van elkaar leren en elkaar versterken. Tijdens deze opleiding werk je daarom samen met ondernemers in de regio.

Het voeren van verkoopgesprekken, leidinggeven aan medewerkers en het uitzetten van marketingstrategieën. Zomaar een paar onderwerpen die voorbij komen tijdens deze studie. Ieder jaar loop je stage in een branche naar jouw keuze. Ook kun je je eigen onderneming opstarten tijdens de studie.

Tijdens deze opleiding werk je samen
met ondernemers in de regio


BOL

Bij ons volg je de meeste opleidingen via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Je gaat dagelijks naar school en je doet praktijkervaring op tijdens je stage bij een erkend leerbedrijf.