Landstede Groep

Komende Landstede Vakantieschool biedt weer extra mogelijkheden

11 april 2024

Inhalen van een achterstand, extra uitleg, feedback of voorbereiden op de examens. Het kan allemaal tijdens de Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk, die in de meivakantie weer plaatsvindt.

Het aantal vakken is op verzoek uitgebreid. Ook is leren leren en een workshop powerpointpresentaties toegevoegd aan het aanbod. Het extra onderwijs is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (vo), mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen.

Alle niveaus
Leerlingen en studenten kunnen kiezen voor Nederlands (lezen, luisteren, spreken en schrijven 2F en 3F), Nederlands als Tweede Taal (alle vaardigheden: A1 tot en met B1), Engels op alle niveaus, wiskunde, rekenen (mbo niveau 1, 2 ,3 en 4), schei- en natuurkunde. 
Ook is er nu de mogelijkheid om beter te worden in leren leren en in het maken van presentaties in powerpoint.

Kleine groepjes
In Zwolle en Harderwijk is de Vakantieschool van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei. In Harderwijk vindt de Vakantieschool plaats op de locatie aan het Westeinde en in Zwolle aan het Rechterland, ingang Landstede Sportcentrum. 

Op beide locaties krijgen leerlingen in de ochtend van 9.00 tot maximaal 13.00 uur in kleine groepjes ondersteuning van diverse vakdocenten.
Een passend slot geven aan het schooljaar? Meld je dan ook voor de Vakantieschool. 

Opgave gaat via de site www.landsdtedembo.nl/vakantieschool tot en met maandag 22 april.