Verkoper tijdens de lockdown

Deze week laten wij jou graag een kijkje nemen in de stage van een student van de opleiding Verkoper tijdens de lockdown.

Cynthia is eerstejaars student bij de opleiding Verkoper. Zij gaat het hele jaar door 2 dagen per week op stage (bij Action). In een normale week bestaat het werk van Cynthia uit het vullen en netjes houden van de schappen, het ontvangen en sorteren van binnenkomende vracht, het helpen van klanten en het afrekenen van artikelen aan de kassa.

Nu, tijdens de lock-down, ziet dat er wel anders uit! Cynthia vertelt hierover: “We hebben geen klanten in de winkel maar wel klanten die online bestellen en hier komen afhalen. Dat kan nu met een beperkt aantal artikelen”. Op de vraag wat voor producten nu heel veel verkocht worden zegt ze zonder aarzelen: “Producten voor de auto, zoals antivries en ook veel klusspullen”. Natuurlijk hoopt Cynthia dat snel alles weer snel normaal wordt want het is wel erg stil zonder klanten!

Lijkt een beroep als Verkoper jou ook leuk en wil jij meer weten van de opleiding Verkoper (niveau 2) die je bij ons als Bol én BBL variant kunt volgen?

Kijk dan hier op onze website, bezoek ons Online Open Huis op 18 maart óf neem contact op met de school. Wij vertellen je er graag meer over!