symposium Geloven in Zorg 26 maart 2020

Update:

In verband met de uitgevaardigde richtlijnen vanuit de Overheid hebben we zojuist besloten om het symposium af te gelasten in verband met de volksgezondheid. 

 

Op 26 maart wordt er in het Academiehuis (Grote Kerk Zwolle) een symposium georganiseerd door de vierdejaarsstudenten van Verpleegkunde. Dit symposium heeft als thema: "Geloven in Zorg". Het belooft een groots symposium te worden, waarbij studenten, het werkveld en andere betrokkenen voor worden uitgenodigd. De toegang is vrij, mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen en toch ook graag naar dit symposium wil gaan: klik hier om u aan te melden. Er zullen diverse workshops zijn en sprekers rondom het thema. 

Let op: Deelname aan het symposium levert 3 accreditatiepunten op voor Verpleegkundige en Verzorgende

HOOFDPODIUM

Geloven in Zorg
Wout Huizing de hoofdspreker zal u meenemen in het verhaal waarbij de thema’s zich afspelen rondom levenseinde, geestelijke zorg, supervisie en intervisie.

 MAF
Jan Zwart vertelt over zijn avonturen die hij tijdens zijn MAF-tijd heeft beleefd. Een inspirerend spreker die weet te boeien.

 

WORKSHOPS
Informatie over de workshops waar u zich op voorhand voor aan kunt melden. Let op vol=vol!

 

AANMELDEN: Meld u aan middels de QR-code hierboven of klik hier 

Wonderfoon
Een ouderwetse telefoon met draaischijf als middel om dementerenden terug te brengen bij hun belevingswereld. Maak kennis met de wonderbaarlijke wereld.

Helden van Nu
Inspiratiebijeenkomst mbv film, verhalen en dialoog – kijk voorbij je eigen oordeel of vooroordeel. Durf jij het aan?

Verpleegkundige in de gevangenis
Geloven in een gevangenis, wat komt op je pad en waar krijg je mee te maken in het begeleiden van de mens achter het verhaal

Onwijs
De belevenis-tafel is niet meer weg te denken in deze eeuw. In Onwijs maakt u kennis met de waarde van technologie!

Het levensverhaal
Maak een les mee over zorg die aansluit bij wat echt van waarde is. Onderwijsmodules die er toe doen!