Studenten Office & Management Assistant aan het kleuradvies

Onze studenten van Office & Management Assistant kregen kleuradvies. Representatief gekleed gaan is in hun business een hele belangrijke!

Woensdag 21 en 28 oktober kregen de studenten Office- en Management Assistant bezoek van imagocoach/kleurenstyliste Ebrina van Jes4Jes. Hieronder een kort verslag vanuit de studenten:

Het doel van de workshop was inzicht krijgen in welke kleuren je goed staan om je representatieve uitstraling te vergroten en welke rol kleding speelt in non-verbale communicatie en hoe je dit in kunt zetten om je boodschap te versterken.

De ochtend begon met het geven van complimenten aan een medestudent. Zo ontdek je hoe anderen naar jou kijken. Hierna kregen de studenten één voor één een persoonlijk kleuradvies voor de spiegel en werd met behulp van sjaals in verschillende kleuren en tonen bepaald welke kleuren het beste passen bij je huid, haar en ogen.

De ene student kon heel veel kleuren hebben en de andere wat minder.
Van tevoren hadden studenten een moodboard gemaakt met daarop de stijl die ze graag dragen of graag zouden willen dragen. Op basis van persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw gaf de styliste een persoonlijk stijladvies. Ook werd ingegaan op hoe je je persoonlijke voorkeur eenvoudig kon aanpassen naar een zakelijke outfit zonder al teveel uit je comfort zone te komen.

Het was een gezellige en leerzame ochtend. Kortom zeer geslaagd!

We willen graag de styliste bedanken voor deze leuke dag!