opleidingskosten

Dit jaar kun je je opleidingskosten betalen via de MBOwebshop. Dit kun je doen door in te loggen met je inlogcode en wachtwoord van Menso Alting op www.mensoalting.net. Nieuwe studenten krijgen deze code in de week van 27 augustus thuisgestuurd. Voor de studenten die al op Menso Alting zitten zijn de opleidingskosten vanaf 1 augustus zichtbaar in de webshop. LET OP: controleer na het inloggen goed of je de juiste opleiding ziet staan en het juiste leerjaar.

Je kunt hier per onderdeel aangeven of je dit nu al wil betalen of evt. later bestellen. Hiernaast zie je een totaaloverzicht van de opleidingskosten, deze zijn in augustus ook zichtbaar in de webshop.

Het betalen van de opleidingskosten gaat altijd via de webshop, je kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Boeken kunnen ook via de webshop, maar mag je ook elders bestellen. (voor informatie over boekenlijsten, zie het kopje boekenlijsten)

VOOR UITLEG OVER DE WEBSHOP ZIE HET FILMPJE ONDERAAN.

Boekenlijsten

Voor komend schooljaar zijn de boeken te bestellen via de MBOwebshop. Dit kun je doen door in te loggen met je inlogcode en wachtwoord van Menso Alting. Nieuwe studenten krijgen deze code in de week van 27 augustus thuisgestuurd. Voor onze huidige studenten zijn de boeken vanaf 1 augustus te bestellen. Je logt in met je inlogcode via www.mensoalting.net en kunt dan kiezen voor de MBOwebshop.LET OP: controleer even goed of je de juiste opleiding ziet staan en het juiste leerjaar, is dat niet het geval, bestel dan nog geen boeken en neem contact op met school.

Bestel alleen de boeken die je nog niet hebt. De boekenlijsten kun je al vinden via onze site zodat je vast inzicht hebt in de kosten. Je bent vrij om de boeken elders te bestellen. Het betalen van de boeken (en de opleidingskosten) gaat altijd via de webshop, je kunt kiezen uit diverse betaalmethodes.