Jaaropening met collega's

We openden dit schooljaar met collega's en mochten luisteren naar Mirjam van der Vegt. We hadden haar boek "De kracht van Rust" als ontvangen en de lessen mee de vakantie in kunnen nemen.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start.

  

Hoe behoud je ook je rust, te midden van de hectiek van alledag?! Schrijfster Mirjam van der Vegt nam ons mee in het thema "Rust". Normaliter gaan we direct met het werk van start en vergeten we af en toe te rusten. Rust zorgt er voor dat je op een andere manier nadenkt en kan juist ruimte geven voor goede oplossingen voor een probleem.

   

Directeur Bert Veuger opende met een korte overdenking over wie God is voor hem. God is altijd groter dan wij denken en je komt God overal tegen, of God is in alles te vinden, als je het maar wil zien. 

Wij hadden het boek: de kracht van rust gekregen van Mirjam van der Vegt. Een helder handvat hoe je je leven kunt vormgeven en verder kunt komen. Vergelijk het met vogels die rekening houden met de thermiek in de lucht en zo duizenden kilometers kunnen afleggen.

Gratis introductieseminar

We delen graag met je dat Mirjam een introductieseminar houdt, gratis! Hier is de link: gratisseminarvanmirjam 

Toon

Het draait om de toon van je leven. Hoe ga je om met je talent, hoe sta je in het leven? In Markus 1 staat dat Jezus hard werkte, hij gebruikte zijn talent, maar nam ook de rust! Hij stond vroeg op om te bidden tot de Vader. Hij stemde zijn toon af op God. Wat is jouw toon? Hoe stem jij af op God? Dit is belangrijk om de richting van je leven te bepalen. Beoordeel een dag op wat je zaait in plaats van wat je oogst!

Mooie, waardevolle start

Een mooi begin van het nieuwe schooljaar! Waar vinden we onze toon om onze studenten te inspireren, voor te leven, te begeleiden! We doen het met liefde en hebben zin in dit schooljaar!