Keuzedelen

Naast vakinhoudelijke lessen en overige vakken, zijn er ook keuzedelen waarmee jij je kennis en vaardigheden verbreedt of verdiept. De keuzedelen zijn onderdeel van je opleiding, je kunt je hierdoor verder specialiseren en voorbereiden op het vervolgonderwijs.

Je kiest de keuzedelen samen met je loopbaancoach op basis van jouw interesses en toekomstige werkgebied. Je start niet direct met de keuzedelen, maar begint met de oriëntatie: wat is het beroep, hoe zit de opleiding in elkaar en wat wil ik zelf? Pas dan kun je een goede keuze maken.

Als je een keuzedeel succesvol hebt afgerond, dan wordt dat vermeld op je diploma. Daardoor kun je nog beter laten zien wat je allemaal in huis hebt! Na de start van je opleiding word je geïnformeerd welke keuzedelen jouw opleiding aanbiedt en hoe je tot een keuze kunt komen.

BrainBoost

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost iets voor jou. BrainBoost is een verrijkend onderwijsprogramma voor studenten niveau 3 en 4 van Menso Alting en Landstede MBO.