Extra begeleiding

Heb je hiernaast extra begeleiding nodig? Dat kan! Je loopbaancoach kijkt samen met jou wat je nodig hebt. Niet iedereen vindt het bijvoorbeeld makkelijk om te plannen of afspraken na te komen. Of misschien heb je ondersteuning nodig vanwege je fysieke handicap, leer- en/of gedragsproblemen. Extra begeleiding wordt gegeven door je coach of in het studiecentrum op school.

Je kunt hulp ontvangen op het gebied van: studie- en beroepsvaardigheden, taal en rekenen, loopbaanbegeleiding en sociale vaardigheden. Voor ondersteuning op het gebied van leren en gedrag, psychosociale problematiek en loopbaanadvies kan de student terecht bij een studentadviseur van Student Advies en Begeleiding (SAB).

Ondertussen houden we de vinger aan de pols: is de extra begeleiding nog passend en nodig? Soms heb je aan het begin van je studie wat meer ondersteuning nodig, maar later minder. Zo biedt Menso Alting steeds onderwijs op maat.

Content image

"Het contact tussen studenten onderling is hecht. Dat zie je niet overal. Iedereen kan zichzelf zijn, we accepteren elkaar en staan voor elkaar klaar."

Denise van der Vegt (student)