BrainBoost

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost iets voor jou. BrainBoost is een verrijkend onderwijsprogramma voor studenten van Menso Alting en Landstede MBO.

BrainBoost daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen. Samen met studenten van andere opleidingen en onder begeleiding van een coach werk je een dagdeel per week aan opdrachten van echte bedrijven. Je denkt na over oplossingen voor ingewikkelde problemen en levert een actieve bijdrage aan het groepsproces of eindproduct.

 

 

Door BrainBoost leer je anders denken, onderzoeksmatig werken, nieuwe strategieën ontwikkelen en vanuit verschillende perspectieven naar een opdracht kijken. Sleutelwoorden: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

Meer informatie of aanmelden
Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je met je vragen altijd terecht bij onze BrainBoost-docenten. Wie dat op jouw locatie is? Klik hier voor het overzicht.

Ben je er al uit dat je wilt meedoen? Dan kun je je aanmelden. In november 2019 start het volgende programma. Voordat je je hieronder kunt aanmelden, heb je ook een aanbeveling van je coach nodig. Vul daarom het onderstaande formulier samen in met je coach. Nadat je je hebt aangemeld word je uitgenodigd voor een matchingsdag.

Meld je aan voor BrainBoost en vul dit formulier samen met je coach in
Naam Coach
(doorzetten, samenwerken, motivatie, ambitie, creatief denken, zelfstandigheid)