BrainBoost

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost iets voor jou. BrainBoost is een verrijkend onderwijsprogramma voor studenten van Menso Alting en Landstede MBO.

BrainBoost daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen. Samen met studenten van andere opleidingen en onder begeleiding van een coach werk je een dagdeel per week aan opdrachten van echte bedrijven. Je denkt na over oplossingen voor ingewikkelde problemen en levert een actieve bijdrage aan het groepsproces of eindproduct.

 

 

Door BrainBoost leer je anders denken, onderzoeksmatig werken, nieuwe strategieën ontwikkelen en vanuit verschillende perspectieven naar een opdracht kijken. Sleutelwoorden: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

Meer informatie of aanmelden
Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je met je vragen altijd terecht bij onze BrainBoost-docenten. Wie dat op jouw locatie is? Klik hier voor het overzicht.

En? Wil je al meedoen? Overleg dit dan wel eerst even met jouw coach en meld je dan aan voor 18 december 2019. Nadat je hebt aangemeld, ontvang jij een uitnodiging voor de matchingsdag op 19 december 2019. Als er een match is tussen jou en BrainBoost dan start jouw programma op 16 januari en loopt tot en met 25 juni 2020. 

Meld je aan voor BrainBoost

Naam coach