Spring jij er uit...........?!

Roffelende trommels en flitsende lichten en een presentator die het publiek in spanning houdt. Het hoort allemaal bij de MBO ambassadeursverkiezing 2018! Als ambassadeur ben je een student die zich vanwege een bijzondere prestatie tijdens de opleiding of stage onderscheidt en je trots op het mbo kunt uitdragen. Al ruim 40 MBO scholen in het land doen mee aan deze jaarlijkse verkiezing.  

De uiteindelijke winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem, hij of zij zal een jaarlang werkelijk de ambassadeur zijn voor het MBO. In Nederland ben je de eregast bij allerlei gelegenheden, je presenteert jezelf in een online tv-programma, je spreekt met de Minister President en andere belangrijke mensen, je gaat naar verre landen om ook daar ons onderwijssysteem uit te dragen.

Niet niks dus om een jaar deze titel te dragen! Maar jij bent dan ook iemand die het MBO serieus neemt, die dingen doet die niet iedereen doet, jij bent speciaal en een kanjer, een echte ambassadeur dus. Vind je het moeilijk om dat van jezelf te zeggen? Laat een ander het dan voor jou doen. Stel jezelf kandidaat en maak kans op een fantastisch jaar!

Meld jezelf of een studiegenoot aan voor 20 april via: jkoch@landstede.nl. Geef daarbij je/zijn naam door, opleiding en de locatie. Waag jij deze sprong?.