• Ondernemer Retail

    Economie l BOL Niveau 4

Niveau

Niveau 4

Opleidingsduur

3 jaar

Leerweg

BOL

Wil je je inschrijven voor deze opleiding?

inschrijven

Het beroep

Als Ondernemer geef je leiding aan een zelfstandige onderneming. Voor het voeren van een goed beleid is een ondernemingsplan noodzakelijk. Ook hiervoor ben jij verantwoordelijk. Je formuleert het beleid op gebied van commercie, financiën, organisatie, personeel en logistiek. Met de verzorging van je (online) winkel, assortimentskeuze, persoonlijk contact met de klant en een goede service zorg je voor klantenbinding en het behalen van goede
omzetresultaten.

Ontdek meer over deze opleiding

Leuk om te brainstormen met ideeën, dat maakt me nog flexibeler en vindingrijker!

Toelatingseisen niveau 4

Voor een opleiding op niveau 4 heb je nodig:
- een vmbo-diploma (tl, gl of kb) of
- een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo of
- een mbo-diploma op niveau 3

Verplichte intakeactiviteiten:
- individueel plaatsingsgesprek
- intakedag (deel)

Meelopen

Wil je een dagdeel meelopen bij deze opleiding?
Vul dan het formulier in om mee te lopen en je wordt ingeroosterd.

Iets voor jou?

Je bent een vindingrijke en flexibele duizendpoot en ziet het als een uitdaging om leiding te geven. Je hebt een ondernemende, commerciële instelling en je vindt dienstverlening aan de klant belangrijk.

Na je opleiding?

Na het behalen van je diploma kun je aan het werk in verschillende soorten winkels als leidinggevende of je eigen onderneming starten. Je kunt ook verder studeren aan het hbo.

Kans op werk

Na de opleiding Ondernemer Retail  heb je in het Noorden onvoldoende kans op een baan. Op de site www.kansopwerk.nl, een website van de onafhankelijke stichting SBB, krijg je zicht op je kansen op de huidige arbeidsmarkt. Het is een momentopname. De kansen kunnen over een paar jaar anders zijn, zowel in positieve als negatieve zin.