Meld je aan voor BrainBoost!

Wil jij je talenten een boost geven? Ben je toe aan meer uitdaging? Ben je gemotiveerd, leergierig en beschik je over een ‘drive’? Dan is BrainBoost wat voor jou. Samen met gemotiveerde medestudenten van andere opleidingen voer je elke donderdagmiddag levensechte LWP’s en TWIXX’en uit in een stimulerende, prikkelende omgeving. Sleutelwoorden: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

Voor wie

BrainBoost is bedoeld voor huidige studenten van Menso Alting en Landstede MBO, niveau 3 en 4. Aan de hand van kleine opdrachten en uiteindelijk een grote opdracht die gekoppeld is aan een echte opdrachtgever, leer je samen met studenten van verschillende opleidingen op een andere, nieuwe manier leren. Daarbij wordt uitgegaan van de growth mindset: het idee dat iedereen met de juiste begeleiding en overtuiging in staat is om zijn capaciteiten te vergroten.
 
De coaches binnen het programma begeleiden op zo’n manier, dat je anders leert nadenken. Ze beantwoorden geen vragen, maar stellen ze. En je leert dat niet alleen het doel belangrijk is, maar ook, vooràl, de manier waarop je dat doel bereikt. Sleutelwoorden tijdens het programma zijn: ondernemend leren, internationalisering en persoonlijke effectiviteit.

Eerste lichting

De eerste lichting BrainBoost-studenten is inmiddels geslaagd voor de pilot, waaronder ook onze oudstudent Lennart Tomassen (zie foto hierboven). Ze zijn erg enthousiast dat ze zoveel geleerd hebben tijdens dit programma!
 
 Bekijk hier de film

meer informatie of aanmelden

Heb je nog vragen of ben je benieuwd of BrainBoost iets voor jou is? Dan kun je met je vragen altijd terecht bij onze BrainBoost-docent Tom Schurink.
Ben je er al uit dat je wilt meedoen? Dan kun je je aanmelden. Voor het eerste instroommoment kun je je aanmelden tot en met 16 oktober 2017. Voordat je je hieronder kunt aanmelden, heb je ook een aanbeveling van je coach nodig. Vul daarom  eerst het formulier (aanbevelingsbrief)  hier rechts op de pagina samen in en stuur het op naar brainboost@mensoalting.net. (Het formulier staat ook hier op intranet) Daarna kun je je dan hier aanmelden.