Open Huis

Menso Alting is een mbo voor christenen en heeft opleidingen in de branches: dienstverlening, economie, gezondheidszorg en welzijn. Zoek jij een vervolgopleiding en ben jij benieuwd naar wat Menso Alting jou kan bieden? Kom dan naar ons Open Huis, dan kun je kennismaken met studenten, docenten en meer te weten komen over onze opleidingen en studeren op Menso Alting Zwolle.

Op  donderdag 25 en vrijdag 26 januari van 16:30 - 20:30 uur is ons  volgende Open Huis op de Fuchsiastraat 1 te Zwolle  

Onze docenten en studenten staan je daar graag te woord. Je kunt op deze website kijken welke opleidingen we aanbieden. 

Meelopen

Meelopen is een goede manier om kennis te maken met de school en de opleiding. Dit jaar kun je meelopen vanaf januari tot eind mei. Meld je aan via het formulier op de website. 

MBO Keuzegids 2018

Menso Alting Zwolle scoort voldoende in de nieuwe MBO keuzegids die in december is verschenen. Menso Alting Zwolle heeft zes Topopleidingen van de 24 opleidingen die gegeven worden. Opleidingen die meer dan 75 punten scoren, behoren tot de beste opleidingen van Nederland en krijgen het predicaat Topopleiding.

De zes Topopleidingen van Menso Alting Zwolle zijn: Commercieel medewerker, Vestigingsmanager groothandel, Mbo-Verpleegkundige, Helpende Zorg en Welzijn, Medewerker facilitaire dienst en Verzorgende IG.